Вход
обновено 7:20 PM EET, Feb 25, 2020

Дерматолог на руския елит поставя филъра от пето поколение YVOIRE вече и в устните!

АВТОР СОНЯ МОМЧИЛОВА

Намаления и подъръци са приготвили в салона за красота Персона за клиентите си по повод настъпващата пролет и традиционните женски празници.
Край на duck face и издайническия изпъкнал бордюр, който намеква за  евтиния и „просташки“ филър в устните. Вече е възможно устните ви не само да изглеждат, но и да бъдат равномерно пухкави, естествено опънати и съблазнително плътни.
    Ще привличате погледите и желанията без да предизвиквате съмнения и въпроси с какво сте напълнили устните си?!
    Любимият ви човек ще запомни този празник, в това няма никакво съмнение! А вие? Вие прости ще бъдете неустоими и думите ви ще достигат целта си както никога преди. Колкото до целувките, те ще са холивудски!
    От 1 до 8 март, седмица на устните от Yvoire в Персона. Всеки записал се ще получи 20% отстъпка от цената!

За производството на филърите YVOIRE се използва HESH технология, патентована от компанията LGLS (LG Life Sciences), благодзарение на която филърите Yvoire classic и Yvoire volume, са  двуфазни по технологията си на  производство, вкарват се в кожата и се разпределят в тъканите на пациента както монофазните гтелове на известните марки, щато в същото време съхраняват обема толкова дълго, колкото и двуфазните. Ето затова  филърите Yvoire -  са филъри от 5 поколение. Те са хибрид който съчетава най-добрите качества на вече известните гелове.

Не бъркайте LG Electronics, което произвежда битова техника и LG Life Sciences което произведе и разработи ваксината против хапатит B (HBV), антибиотика Фактив и много други. За 14 години, компанията произведе собствена хилуронова киселина, която се използва в различни области на медицината (травматология и ортопедия, офталмология, гинекология).


Коментар на пациент:
 “Отток практически не се появи. Като цяло, наложи се употребата на по-малко количество препарат за достигане на необходимия ефект от предишния път. Още един плюс е, че нямаше силна болка. Търпимо е, а това за мен е важен плюс. Устните ми станаха симетрични, нищо не се наложи да се доинжектира. Изглеждат много естествени. Много съм доволна от ефекта!“

Препаратът е 100% биоразградим т. Е. С времето той се разпада напълно и по естествен начин се извежда от организма.
У нас с високотехнологичното откритие на LG работи д-р Олеся Велинова, дерматолог в център по естетика Persona.
Д-р Олеся Велинова има над 8-годишен опит зад гърба си, който е натрупала по време на работата си в Москва. Една от клиниките, в които е работила там е прочутата „Лин Лайн“, популярна като мястото, където политици и известни лица от шоубизнеса на Русия се разкрасяват и подмладяват.
Дерматологът на руския елит  вече работи и върху лицата на българските звезди.


 
Съвсем скоро тя стана водещ специалист-дерматолог в център по естетика – Persona. Според докторът на руския елит, както наричат водещия специалист от Москва, който иска да е модерен, е естествен. Това е топ тенденцията в естетичните процедури, времето на хиперкорекциите отмина и днес най-ценени са специалистите, които работят така, че да не си личи тяхната намеса. “Восъчното лице” и големите патешки устни са отживелица. Затова днес ботоксът е така разреден, че няма никаква токсична опасност. Той се разпределя така, че да се избегне лицето тип маска.
 
Разбира се, всяка кожа трябва да е редвно и добре почиствана и обгрижена, със същото внимание, с което се грижим за зъбите си, например. Новите филъри Ивор са точно това ново средство за елегантна, здравословна и компетентна грижа!
 


Banner 468 x 60 px